- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Natho s bele tačke, pa Severina iz slobodnjaka – Partizan prodisao i savladao Radnički

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Partizana Igor Duljaj
Trener Partizana Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2023
Pratite nas
Fudbaleri Partizana dočekali su Radnički iz Niša u okviru trećeg kola Superlige Srbije, delovalo je da će gosti do tri boda i velikog iznenađenja, ali su Bibras Natho i Ksander Severina doneli preokret Parnom valjku u finišu meča. Na kraju - 2:1 (0:1).
Partizan je do tri boda stigao posle golova iz penala i slobodnog udarca, ali trener Igor Duljaj svakako ima razloga za zabrinutost posle ovakve igre njegovih pulena.
Radnički je u prednost stigao u 13. minutu. Sava Petrov postigao je spektakularan gol u Humskoj protiv Partizana, kojim je njegova ekipa došla do prednosti. Dobio je loptu daleko od gola, izbacio nekoliko igrača i lansirao loptu u prežu. Golman crno-belih Jovanović je ostao ukupan u mestu.
Partizan je imao dobre šanse da dođe do izjednačenja preko Saldanje (pogodio prečku) i Severine, ali su Nišlije otišle na pauzu sa prednošću od 1:0.
Brazilac Saldanja je imao još jednu veliku šansu kada je u 55. minutu promašio priliku koju nije bilo lako promašiti. Praktično je to bio zicer sa dva metra.

Što on nije uspeo jeste Bibras Natho kada je iskoristio šansu sa bele tačke u 79. minutu utakmice. Prethodno je Stojković oboren u šesnaestercu Radničkog.

Taj gol dao je nadu Partizanu da može do preokreta, a on se dogodio u 87. minutu. Severina se sjajno namestio i pogodio iz slobodnog udarca.
Bio je to lep gol, njegov prvi u dresu Partizana. Levica je proradila i donela Partizanu tri boda.
Za radost ne tako velikog broja navijača u Humskoj.
Inače, Partizan je ovaj duel igrao u bordo-plavim dresovima.
Nejmar - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2023
SPORT
Sprema se novi fudbalski zemljotres – Nejmara „mame“ sa 160.000.000 evra
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala