- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan zvanično doveo bivšeg Jokićevog saigrača iz Denvera!

© Sputnik / Lola ĐorđevićŽeljko Obradović
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2023
Pratite nas
Pi Džej Dozijer je novo pojačanje Partizana. Američki košarkaš koji igra na sve tri spoljne pozicije, bivši je igrač Denver Nagetsa, Boston Seltiksa i Oklahoma Siti Tandersa, rođen je 25. oktobra 1996. u Južnoj Karolini.
Nekadašnji igrač Denver Nagetsa, Boston Seltiksa i Oklahoma Siti Tandera je potpisao jednogodišnji ugovor sa crno-belima.
„Ovo je moj prvi put da zapravo napuštam Sjedinjene Države i zbog toga sam u početku bio malo nervozan. Ipak, kako sam o gradu čuo samo lepe stvari, nervoza je veoma brzo prerasla u uzbuđenja. O klubu sam čuo da je najbolje mesto za igru sa najboljim trenerom, zbog čega se veoma radujem da ću igrati za takav klub i takvog trenera“, poručio je Dozijer.
O igranju na sve tri spoljne pozicije, novi košarkaš Partizana kaže:
„Pozicija koju najviše volim je ona sa koje najviše mogu da pomognem svom timu. Sa velikim samopouzdranjem igram na sve tri pozicije i ponosan sam zbog toga.", istakao je Dozijer i osvrnuo se na navijače crno-belih.
„Veoma sam uzbuđen da igram pred navijačima za koje sam čuo da su najbolji koje košarka širom sveta može da ponudi. Doneću mnogo strasti i uzbuđenja u igru našeg tima", istakao je Amerikanac.
Dozijer je zadužio dres sa brojem 35.
Uskoro opširnije...
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala