- Sputnik Srbija, 1920
Mundobasket 2023
Svetsko prvenstvo u košarci 2023. održava se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Japanu i Indoneziji. Sva dešavanja sa Mundobasketa pratite uz Sputnjik sport.

Agent otkrio sudbinu srpskog bisera pred Mundobasket

© Foto : FIBANikola Topić
Nikola Topić - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2023
Pratite nas
Najsjajniji biser srpske košarke Nikola Topić pridružiće se košarkašima Srbije u završnoj fazi priprema pred odlazak na Mundobasket, otkrio je jedan od najpoznatijih agenata na Starom kontinentu Miodrag Ražnatović.
Talentovani košarkaš Crvene zvezde koji je pred početak sezone poslat na pozajmicu u Megu, gde će imati obećavaju minutažu kako bi mogao da stasa u seniorskoj košarci i bude spreman za najveću pozornicu, boriće se za mesto u timu Orlova za odlazak na Svetsko prvenstvo koje će od 25. avgusta do 10. septembra biti održano u Japanu, na Filipinima i Indoneziji.
Ta odluka postala je poznata dva dana nakon što je nacionalni tim napustio iskusni plejmejker Nemanja Nedović, koji je procenio da trenutno nije na potrebnom nivou za jedno tako veliko takmičenje i da je poštenije da oslboodi mesto nekom drugom.
Majami - Denver, Nikola Jokić, 4. utakmica - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2023
Mundobasket 2023
Italijan koji ima recept za Srbiju brani Jokića: „Savršeno razumem“
Povrede i dalje muče Trifunovića, Alena Smailagića i Beslaća koji do sada nisu radili s Orlovima zbog povreda, pa je velika verovatnoća da bude još otkaza pred sam put Srbije na Mundobasket.
Za to vreme, Miško Ražnatović je otkrio da će se Nikola Topić u dogovoru sa Svetislavom Pešićem priključiti Orlovima i da će posle fantastičnog debija za Megu, napustiti ekipu i krenuti put Beograda, gde bi već u večernjim satima u subotu, trebalo da odradi prvi trening sa ekipom.
Pešić na raspolaganju trenutno ima: Aleksu Avramovića, Bogdana Bogdanovića, Dejana Davidovac, Ognjena Dobrića, Marka Gudurića, Nikolu Jovića, Vanju Marinkovića, Nikolu Milutinova, Stefana Jovića, Filipa Petruševa, Aleksu Radanova, Dušana Ristića, Borišu Simanića, Uroša Trifunovića, Dušana Beslaća i Alena Smailagića.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala