- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Raste razočaranje Zapada u Kijev ali i Kijeva u Zapad | Od četvrtka do četvrtka

CC0 / Balkan Photos / Zastave SAD i EU
Zastave SAD i EU  - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili proteklu sedmicu u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ komentariše politički konsultant Vladimir Dobrosavljević.
Ne prestaju nasrtaji Zapada na Srbiju i interese Srba u regionu – pojedini parlamentarci zemalja EU ali i SAD, Britanije i Ukrajine traže veći pritisak na Beograd a zatvaraju oči na nove udare Prištine na kosovske Srbe. Za godišnjicu „Oluje“ nekima su opet krivi oni koji su ubijani i proganjani, dok je Crnoj Gori i dalje neizvesno hoće li u novoj vladi u Podgorici biti mesta za predstavnike Srba.
Na Zapadu su sve više razočarani Ukrajincima ali i oni zapadnom podrškom. Na korak od rata je i Afrika: grupacija Ekovas preti intervencijom Nigeru gde kolačiće s ukrajinskog Majdana pokušava da deli Viktorija Nuland.
Od četvrtka do četvrtka, 10.8.2023.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Tatjana Trikić.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala