- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

„Im'o sam strašnog petla“: Mali ruski grad već tri meseca ne može da spava –reagovala i policija

CC0 / Pixabay / Petlovi
Petlovi - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
Pratite nas
Stanovnici višespratnice u ruskom gradu Hanti-Mansijsk već treći mesec ne mogu da se naspavaju zbog buke koju stvaraju petlovi i njihovi vlasnici. Ovaj problem je postao toliko veliki da je reagovala i policija, a ljudi su spremni da puškama reše situaciju kako se više ne bi budili u zoru.

„Naša zgrada se nalazi preko puta kuće u kojoj se već treći mesec od četiri sata ujutro do uveče čuju petlovi. U jutarnjim časovima ne može da se spava. Čak i ako se zatvore vrata od terasa, oni se čuju. Policija je već umorna od prijava. Petlovi su i dalje veoma aktivni i glasni. Deda, koji je vlasnik tih petlova, ni na šta ne reaguje. Ne znamo kome da se obratimo kako bismo ga naterali da ukloni petlove! Spreman sam i da pucam u njih, samo da se naspavam“, napisao je jedan komšija na društvenim mrežama.

On moli vlasti Hanti-Mansijska da reše problem.
Međutim, većina se ne slaže sa ovim komentarom i navode da je bolje da se čuju petlovi nego da se oseća neprijatan miris svinja.
Neki su mu savetovali da prouči zakon i kontaktira Službu za fitosanitarni nadzor „Rospotrebnadzor“.
U Hanti-Mansijsku se često pojavljuju problemi sa različitim vrstama kućnih ljubimaca, koji smetaju ostalim komšijama. Na primer, stanovnici ovog grada se bore i sa čovekom koji u centru grada čuva nekoliko svinja.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala