- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rus oblači dres Srbije? – „Kako bismo mogli da odbijemo?“

© Sputnik / Mihail Kuravlev / Uđi u bazu fotografijaFutbol. Kubok PARI Premьer. Matč "Soči" - "Zenit"
Futbol. Kubok PARI Premьer. Matč Soči - Zenit  - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2023
Pratite nas
Interesantna priča pojavila se u pojedinim ruskim medijima koju su preneli beogradski, i glasi da bi Rus iz Crvene zvezde Jegor Prucev, navodno, mogao da stane pod fudbalsku zastavu Srbije. Tačnije, da obuče dres mlade reprezentacije naše zemlje.
I dok u Rusiji pišu da je uspostavljen kontakt na relaciji novi selektor Orlića Dušan Đorđević i porodica mladog talentovanog člana srpskog šampiona, njegov otac Igor Prucev tvrdi suprotno.
„Ne, ne zmamo ko je tu kome šta nudio. Kako bismo mogli da odbijemo poziv, ako ga nismo ni dobili? Zaista ne znam odakle su potekle te glasine. Pričao sam sa svojim sinom Jegorom i rekao mi je da ga niko nije zvao da igra za Srbiju, kao ni da mu ništa nije nuđeno. Da li bismo prihvatili poziv? Logično je da bismo morali dobro da razmotrimo situaciju. Pre svega da vidimo da li računaju na njega u Rusiji, da li razmišljaju uopšte o njemu? Ukoliko bi odgovor bio potvrda, to bi bila druga priča. Trenutno možemo samo da fantaziramo na pomenutu temu“, istakao je Prucev senior za ruski portal Metaratings.
Saša Đorđević i Stiv Ker - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2023
SPORT
„Jadna ekipa“ – surov komentar na spisak Amera za Mundobasket
Podsetimo, Prucev senior rođen 2002. godine nedavno je dobio srpski pasoš, što je objavljeno u „Službenom glasniku“ sredinom maja ove godine, te ne zauzima mesto poput stranaca u Zvezdi koji nemaju pasoš zemalja Evropske unije.
Prucev je na Marakanu stigao iz Sočija 2022. godine, a klub je već odbio nekoliko ponuda za njega, jer ima velika očekivanja u bliskoj budućnosti.
Vojvodina - Partizan, fudbal - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2023
SPORT
Sreća se osmehnula Partizanu: Rivali koje je pobeđivao poslednja prepreka ka Evropi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala