- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdin kišni ples u režiji francuskog čarobnjaka /video/

© Foto: FK Crvena zvezdaBarak Bahar, Crvena zvezda
Barak Bahar, Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2023
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde relativno lako su stigli do nove pobede protiv Napretka iz Kruševca (4:0) u meču drugog kola Superlige Srbije. Po kišnom i raskvašenom terenu strelci su bili Kraso (iz penala) u 5. i 71, Bukari u 35. i Mijailović u 37. minutu.
Crveno-beli su već u prvom poluvremenu postigli tri gola, kada je bilo jasno da su već upisali nova lagana tri boda. Sve je krenulo penalom već u ranoj fazi utakmice.
Sudija je u petom minutu dosudio kazneni udarac posle nespretne reakcije Đekovića, a Kraso u svom stilu, rutinski, smestio loptu iza leđa protivničkog golmana.
Na drugi pogodak se čekalo do 35. minuta kada je Bukari ušao u kazneni prostor, nije bilo sigurno da li je želeo da šutira ili ne, tek lopta je završila iza leđa golmana Napretka Bajića.
Odmah potom usledio je i najlepši potez na meču, projektil Srđana Mijailovića u 37. minutu, precizan šut sa 20 metara. Za televizijske špice i idealna proslava jubileja - 100. nastupa popularnog Mićka u crveno-belom.
Inače, u redovima Crvene zvezde danas nema Mirka Ivanića, pa je trener Barak Bahar pružio priliku mladom Vladimiru Lučiću, koji je upisao asistenciju.
Zvezda je napadala i u drugom poluvremenu, ali je stigla samo do jednog pogotka. Opet je egzekutor bio Žan-Filip Kraso, koji je prelepim udarcem u 71. minutu stavio tačku na ovaj meč. Ovo je bio četvrti ovosezonski pogodak novajlije iz Sent Etjena.
Trener Barak Bahar zadovoljan je novim trijumfom u prvenstvu.
„Dali smo rano gol i to nam je zančilo. Možda nismo nastavili u istom ritmu u prvih pola sata, ali posle je sve došlo na svoje mesto. Uvek želimo što više golova je moguće, ovaj put nismo uspeli, možda ćemo sledeći put“, poručio je Bahar posle meča.
Crveno-beli u sledećem kolu gostuju ekipi Mladosti u Lučanima 12. avgusta, dok Napredak dočekuje Vojvodinu.
Standings provided by Sofascore
Švedska - SAD, Fudbal žene - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2023
SPORT
Šveđanke za milimetar izbacile Amerikanke sa Mundijala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala