- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin stvorio „kaznenu ekspediciju“ u Krasnodaru – „Nije idealno, ali se trudimo“

© Sputnik / Vitaliй Timkiv / Uđi u bazu fotografijaFutbol. Kubok Rossii. Matč "Krasnodar" - "Spartak"
Futbol. Kubok Rossii. Matč Krasnodar - Spartak - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2023
Pratite nas
Vladimir Ivić i Krasnodar nastavljaju da ređaju pobede. Ekipa srpskog stručnjaka upisala je i treću u Premijer ligi, protiv ekipe Parija iz Nižnjeg Novgoroda (1:0).
Jedini gol na meču dao je Spertsjan u 30. minutu iz jedanaesterca. Teška, ali slatka pobeda na kraju, a srpski stručnjak je posle meča želeo posebno da govori o dosuđenom jedanaestercu za njegov tim.

„Hoću da pričam o tom penalu. Za šest ili sedam meseci koliko radim u Krasnodaru, ovo je prvi penal koji je dosuđen u našu korist, ocenio je Ivić.

Krasnodar sa devet bodova iz tri utakmice ostaje lider ruske Premijer lige, dok je Pari na 13. mestu sa samo jednim bodom.
„Činjenica je da smo specifičan tim i da je teško očekivati da ćemo da stvorimo 10-15 šansi po meču. Morate da razmišljate realno, da znate šta hoćete. Obe ekipe su se namučile. Oni su imali više prilika od nas u drugom poluvremenu, ali u fudbalu se igraju i odbrana i napad. Dosta toga zavisi od protivnika, tu su i izmene, svežiji fudbaleri“, podseća Ivić.
Srpski trener ne negira do postoje problemi u igri, ali da se ekipa trudi da igra sve bolje.
„Imali smo sreće što protivnik nije iskoristio tri dobre šanse da postigne gol. Još uvek smo na početku, odigrali smo tek tri utakmice i jednu u kupu. Nijedan tim nije idealan, ali mi pokušavamo da budemo sve bolji“, zaključio je Vladimir Ivić.
Đorđe Petrović, golman, Nju Ingland - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2023
SPORT
Đorđe ne želi da ostane u Americi, ali Amerika ima svoj „sistem“ – i zna šta je „najbolje za njega“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala