- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak ili Roki 4? /foto/

© AP Photo / Alberto PezzaliNovak Đoković i Karlos Alkaras finale Vimbldona
Novak Đoković i Karlos Alkaras finale Vimbldona - Sputnik Srbija, 1920, 04.08.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, vredno se priprema za američku turneju, a poslednje fotografije iz Crne Gore navode na zanimljivo poređenje.
Novak trenira u Crnoj Gori pred put u Ameriku gde će nastupiti najpre na turniru u Sinsinatiju, a potom i na US Openu.
Đoković će u Sinsinatiju nastupiti i u pojedinačnoj i u dubl konkurenciji, ali je zanimljivije od toga njegovo izdanje uoči puta u Ameriku.
Sa nesvakidašnje dugom bradom Novak se priprema za odlazak „preko bare“, u pokušaju da ispravi loše momente sa prethodnog Vimbldona.
Iako se očekivalo da se Đoković prošeta do 24. Grend slem trofeja, tu ga je zaustavio Karlos Alkaras, ali se čini da je Novak spreman za osvetu, kako je primetio novinar Aleksa Gutović na Tviteru.
Baš kao slavni glumac Silvester Stalone u četvrtom serijalu filmske sage o bokseru Rokiju Balboi, kada se on u dubokom sovjetskom snegu, sa gotovo identičnom nesvakidašnjom bradom, pripremao za meč sa Ivanom Dragom, nakon što je on savladao njegovog bivšeg rivala, a potom prijatelja Apola Krida.
Đoković ima razloga da traži osvetu i sasvim je sigurno da je u porazu od Alkarasa pronašao novu motivaciju za pohod na Ameriku.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala