- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski borac pobedio pa otkrio da prolazi kroz dramu: „Nemam putnu dokumentaciju“

© Foto : Twitter/@CagesidepressSrpski MMA borac Uroš Medić
Srpski MMA borac Uroš Medić - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2023
Pratite nas
Veliki uspeh ostvario je Uroš Medić, srpski borac, koji je posle godinu dana pauze ostvario pobedu nokautom protiv Metjua Semelsbergera, međutim posle trijumfa otkrio je da ima problem i to administrativne prirode.
Uroš Medić ostvario je treću UFC pobedu, a prvu u kategoriji do 77 kilograma. Međutim uprkos velikom uspehu srpski borac ima problem koji ga sprečava da ostvari još jednu želju.
Medić bi želeo da se bori u Parizu, ali on nema putnu dokumentaciju.
„Voleo bih, zašto da ne? Zdrav sam, spreman sam, idemo. Nadao sam se da ću se boriti u Parizu jer bih onda došao u Evropu i mogao bih da vidim porodicu. Treba mi pomoć sa imigracionim od UFC, ovde sam legalno ali iz nekog razloga i dalje čekam na putnu dokumentaciju. Imigracioni sistem ovde nije najbrži i razumem da imaju mnogo posla, strpljiv sam, ali, gde to počinje, a gde se završava?“, otkrio je Medić neverovatan detalj.
Taj problem ipak nije mogao da umanji veliku radost povodom velikog uspeha.

„Mnogo toga mi se desilo u prethodnih godinu dana, godinu i nekoliko meseci. Srećan sam, radio sam naporno i znao sam da sve to mora da dođe na svoje u jednom trenutku. Radim prave stvari iz dana u dan i ukoliko se ne desi to što sam želeo i dalje je u redu jer sve radim za sebe, porodicu, tim“, zaključio je Uroš Medić.

Maks Ferstapen - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2023
SPORT
Nezaustavljivi Maks dominira i postavlja nove rekorde
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala