Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić s patrijarhom i Dodikom: Obeležavanje Dana sećanja na žrtve „Oluje“ u Prijedoru 4. avgusta

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa patrijarhom srpskim Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa patrijarhom srpskim Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2023
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa poglavarom SPC patrijarhom Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Vili Mir u Beogradu, iza zatvorenih vrata.
Vučić je saopštio da je na sastanku sa patrijarhom i Dodikom bilo reči o svim ključnim nacionalnim pitanjima za srpski narod i da su dogovoreni zajednički sastanci u bliskoj budućnosti na teritoriji Republike Srpske.
On je istakao da je prihvaćen i predlog Dodika o obeležavanju Dana sećanja stradale i prognane u "Oluji".
"Sa patrijarhom Porfirijem i Miloradom Dodikom sam razgovarao o svim ključnim nacionalnim pitanjima za srpski narod. Dogovoreni su važni zajednički sastanci u bliskoj budućnosti na teritoriji Republike Srpske, a patrijarh i ja prihvatili smo predlog predsednika Dodika da obeležavanje Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja", bude održano u Prijedoru 4.avgusta", napisao je Vučić na društvenim mrežama.
Sastanak Vučića sa patrijarhom Porfirijem i Dodikom održan je u Vili Mir u Beogradu, iza zatvorenih vrata.
Pre dolaska patrijarha, Vučić i Dodik razgovarali su o situaciji u regionu i predstojećim važnim susretima delegacija Republike Srbije i Republike Srpske.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2023
SRBIJA
Vučić i Dodik: Uskoro skup svih državnih organa Srbije i Srpske
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala