- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Koalicija Za budućnost Crne Gore nastavlja pregovore o formiranju nove vlade sa PES

© Sputnik / Boban NovovićPregovori o formiranju Vlade Crne Gore predstavnika Pokreta Evropa sad i koalicije Za budućnost Crne Gore.
Pregovori o formiranju Vlade Crne Gore predstavnika Pokreta Evropa sad i koalicije Za budućnost Crne Gore.  - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2023
Pratite nas
Za koaliciju Za budućnost Crne Gore su prihvatljivi principi Pokreta Evropa sad (PES) za formiranje nove vlade, izjavio je danas jedan od lidera te koalicije i predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić.
Mandić je to rekao novinarima nakon sastanka sa predstavnicima PES o formiranju vlade, a na poziv koji im je uputio lider PES Milojko Spajić.
"Nama je prihvatljiva ponuda našeg kolege iz Pokreta Evropa sad. Počeli smo razgovore. Oni imaju da završe razgovore sa kolegama iz drugih stranaka i verujemo da će sve biti dobro. Želimo da Crna Gora što pre dobije vladu i da idemo napred", poručio je Mandić, preneo je portal RTCG.
© Boban NovovićPredstavnici koalicije Za budućnost Crne Gore, Andrija Mandić i Milan Knežević, dolaze na pregovore sa predstavnicima Pokreta Evropa sad.
Predstavnici koalicije Za budućnost Crne Gore, Andrija Mandić i Milan Knežević, dolaze na pregovore sa predstavnicima Pokreta Evropa sad. - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2023
Predstavnici koalicije Za budućnost Crne Gore, Andrija Mandić i Milan Knežević, dolaze na pregovore sa predstavnicima Pokreta Evropa sad.
Njegov kolega i predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević kazao je da očekuje nastavak pregovora o formiranju vlade sa PES.
© Sputnik / Boban NovovićPredstavnici Pokreta Evropa sad i koalicije Za budućnost Crne Gore počeli su pregovore o formiranju Vlade.
Predstavnici Pokreta Evropa sad i koalicije Za budućnost Crne Gore počeli su pregovore o formiranju Vlade.  - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2023
Predstavnici Pokreta Evropa sad i koalicije Za budućnost Crne Gore počeli su pregovore o formiranju Vlade.
PES će, kako je najavljeno, danas razgovarati o novoj vladi i sa Demokratama, dok je Bošnjačka stranka dobila poziv, ali je zbog, kako je saopšteno, ranije preuzeith obaveza odložila razgovore za narednu sedmicu.
S predstavnicima Socijalističke narodne partije i stranaka manje brojnih naroda Spajić će se sastati u petak, prenosi RTCG.
Poziv na pregovore nisu dobili DPS i GP URA.
Obraćanje Jakova Milatovića posle pobede na predsedničkim izborima u Crnoj Gori - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2023
REGION
Deset principa: Spajić koaliciji Za budućnost Crne Gore šalje poziv za pregovore o vladi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala