- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Hoće li Amerika pustiti Srbe u crnogorsku Vladu | Od četvrtka do četvrtka

© Boban NovovićPredstavnici koalicije Za budućnost Crne Gore, Andrija Mandić i Milan Knežević, dolaze na pregovore sa predstavnicima Pokreta Evropa sad.
Predstavnici koalicije Za budućnost Crne Gore, Andrija Mandić i Milan Knežević, dolaze na pregovore sa predstavnicima Pokreta Evropa sad. - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” analitičar Vojin Grubač.
Dva i po meseca posle izbora u Crnoj Gori, Pokret Evropa sad predstavio je 10 principa za formiranje Vlade, a potencijalni mandatar Milojko Spajić počeo je razgovore sa strankama za koje smatra da mogu da budu deo njegovog kabineta. Hoće li Amerika pustiti koaliciju „Za budućnost Crne Gore“ u Vladu?
Šta će biti sa odlazećim premijerom Dritanom Abazovićem, na čijem je ostanku u vladi insistirano iz pojedinih centara moći na Zapadu?
Kakva je sudbina Mila Đukanovića i DPS-a? Da li Milatović – Spajić danas može da se porede sa nekadašnjim dvojcem Milo-Momir?
Posle Brisela, Milatović je bio u prvoj poseti Beogradu. Očekuje li uskoro imenovanje ambasadora i izručenje Svetozara Marovića?
Emisiju koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na kanalu Sputnjik Srbija na platformi „Odisi“ (odysee.com).

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Hoće li Amerika pustiti Srbe u crnogorsku Vladu | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala