- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Novak je izgubio ali nije poražen - Partizan tempirao „bombu“ | Sputnjik sport

© Sputnik / Sputnjik SrbijaSputnjik sport tag
Sputnjik sport tag - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2023
Pratite nas
Novak Đoković izgubio je finale Vimbldona od Karlosa Alkarasa i propustio je priliku da se dodatno „odlepi“ od Rafaela Nadala i da dođe do 24. Grend slem trofeja. Nije doživeo to kao poraz, već je sportski čestitao Špancu koji predstavlja budućnost belog sporta.
U ponedeljak u 21.00 novo izdanje emisije „Sputnjik sport“ sa ekipom sportske redakcije Sputnjika.
U vaterpolu je počelo Svetsko prvenstvu na kom je Srbija unapred „otpisana“, a novinari Sputnjik sporta Strahinja Klisarić i Petar Milovanović pokušali su da daju odgovor na pitanje zašto je to tako.
Nisu tenis i vaterpolo jedine teme nove epizode emisije Sputnjik sport. Arapi i dalje „vedre i oblače“ u evropskom i svetskom fudbalu, a Zvezda i Partizan „žare i pale“ u evropskoj košarci. Crveno-beli su na koti devet kada su u pitanju pojačanja, dovode po dva-tri igrača u danu, dok je Partizan i dalje „samo“ na Ponitki i Jaramazu, ali se sprema „bomba“ zvana Nikola Mirotić.
O emisiji „Sputnjik sport“
„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković, Strahinja Klisarić i Milan Zdravković. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Sputnjik sport
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala