- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin naložio: Pojačati efikasnost sprečavanja sukoba na tlu Rusije

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaIstrebiteli MiG-29 i Su-30SM pilotažnыh grupp "Russkie vitяzi" i "Striži" proletaюt nad delovыm centrom "Moskva-siti"
Istrebiteli MiG-29 i Su-30SM pilotažnыh grupp Russkie vitяzi i Striži proletaюt nad delovыm centrom Moskva-siti  - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2023
Pratite nas
Vlada Ruske Federacije treba da proveri i po potrebi unapredi sistem za blagovremeno otkrivanje konfliktnih situacija u sferi međunacionalnih odnosa u zemlji, naložio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

„Nalaže se Vladi Ruske Federacije da proveri efikasnost rada državnog informacionog sistema za monitoring u oblasti međunacionalnih i međuverskih odnosa u cilju ranog sprečavanja konfliktnih situacija. Posebnu pažnju je potrebno obratiti na pravovremeno otkrivanje konfliktnih situacija u navedenoj oblasti i operativni odgovor na njihovo pojavljivanje. U slučaju da je potrebno, preduzeti mere za poboljšanje efikasnosti ovog sistema“, navodi se u jednoj od tačaka objavljenoj na sajtu Kremlja.

Kako se navodi, ulazak u sastav Rusije četiri nova regiona i njihovo učešće u sprovođenju državne nacionalne politike biće uzeto u obzir u Strategiji državne nacionalne politike Ruske Federacije do 2025. godine.
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2023
RUSIJA
Putin: Spremamo odgovor na teroristički napad na Krimski most
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala