- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zašto je tragedija za NATO ako Rusija pobedi Ukrajinu? | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / RIA Novosti / Uđi u bazu fotografijaOklopno vozilo za deminiranje UR-77 "Meteorit"
Oklopno vozilo za deminiranje UR-77 Meteorit - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” direktor Evroazijskog bezbednosnog foruma Mitar Kovač
Ukrajina na samitu nije dobila poziv, ni vremensku odrednicu za pristup Alijansi, ali joj je ponuđen višegodišnji program pomoći.
Pobeda Rusije u sukobu sa Ukrajinom biće tragedija za Kijev i učiniće NATO ranjivijim, poručio Jens Stoltenberg
Rusija je u Viljnusu označena kao „glavna pretnja“, ambicije Kine su okarakterisane kao „izazov“, međutim, naglašena je potreba za jačanje odnosa sa Beogradom.
Eskobar upozorava da može da dođe do još veće krize, ukoliko dve strane ne prihvate plan EU za smirivanje sukoba. Priština povlači 25 odsto policajaca sa severa Kosova i Metohije.
Crnogorski predsednik Jakov Milatović bio u prvoj poseti Beogradu, a mediji prenose da je dogovorena nova Vlada u Podgorici – premijer Milojko Spajić.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Zašto je tragedija za NATO ako Rusija pobedi Ukrajinu? | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala