- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak digao uzbunu na Vimbldonu – Ivanišević morao da reaguje u jedan ujutru

© AP Photo / Andy BrownbillNovak Đoković i Goran Ivanišević
Novak Đoković i Goran Ivanišević - Sputnik Srbija, 1920, 12.07.2023
Pratite nas
Posle meča protiv Huberta Hurkača, Novak Đoković otkrio je da se nije skoro osećao tako „jadno“ tokom nečijeg servis gema jer je Poljak servirao odlično. Srpski as odmah je iako je bilo kasno uveče želeo da analizira gde je bio problem, a Pet Keš, bivši teniser, otkrio je da je Novakov tim tražio od Vimbldona snimke u jedan sat iza ponoći.
Savladao je Novak Đoković u osmini finala Huberta Hurkača koji jeste poznat kao dobar server, ali teško da je bilo ko mogao da se nada da će srpski as toliko da se muči sa riternom.
Iako je pobedio Novak je bio nezadovoljan svojom igrom u prva tri seta, a Pet Keš, bivši australijski teniser za Bi-Bi-Si je otkrio i šta se dogodilo posle tog duela.
Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 12.07.2023
SPORT
Novak produžio agoniju Rusa dugu šest godina: „U Srbiji sam imao sreće“

„Goran Ivanišević je poslao poruku nekome ko je zadužen za video-materijal u jedan ujutru, u noći između nedelje i ponedeljka. Želeo je da vidi usporene snimke svih Novakovih vraćenih servisa protiv Hurkača jer Đoković nije bio zadovoljan“, rekao je Pet Keš.

Ukoliko je tvrdnja Australijanca tačna ona samo dokazuje koliko Novak ništa ne prepušta u slučaju pa čak ni u slučaju pobede. Perfekcionizam koji on gaji u svojoj igri vidi se u svakom meču jer se srpski as nervira i kada izgubi u teoriji nevažan poen.
Novak je u tom meču tokom četvrtog seta uspeo da nađe rešenje za servis Hurkača, ali srpski as nije želeo da mu se slična situacija ponovi protiv Rubljova, iako bi to bilo teško jer ruski teniser nema takav servis kao Poljak.
Ipak, u četvrtfinalu jasno je bilo da je Đoković popravio nedostatke iz prethodnog duela, a i sam Rubljov je zaključio da je Novak sve bolji iz meča u meč.
Pogledajte novo izdanje emisije Sputnjik sport.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.07.2023
SPORT
Novak nikad iskreniji: Neću da budem arogantan – ali osećam da sam favorit
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala