- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Novakov „napad“ na Margaret Kort | Sputnjik sport

© AP Photo / Alastair GrantNovak Đoković i Vimbldon
Novak Đoković i Vimbldon - Sputnik Srbija, 1920, 03.07.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, „upalio je motore“ na Vimbldonu gde nišani 24. Grend slem titulu, koliko ih ima i rekorderka Margaret Kort. Srbin je u Londonu odavno stekao status „nepobedivog“ i praktično, osim Karlosa Alkarasa, nema ozbiljnog rivala ove godine na putu ka petoj uzastopnoj titulu u prestonici Engleske.
O tome, ali i o prelaznom roku košarkaških i fudbalskih ljutih rivala Crvene zvezde i Partizana u novoj epizodi emisije Sputnjik sport, pričali su novinari Petar Milovanović, Milan Zdravković i Strahinja Klisarić.
Ko može da ugrozi dominaciju Novaka Đokovića?
Šta kažu bukmejkeri, da li će srpski i svetski teniski as uspeti da izjednači rekord Marget Kort, koja jedina ima 24 Grend slem titule?
Da li se Novak vraća na mesto broj 1 ATP liste ako osvoji trofej?
Šta se dešava u KK Partizan i KK Crvena zvezda?
FK Zvezda je stigla u Rusiju na turnir sa Zenitom, Fenerbahčeom i Nefčijem, a Izraelac Barak Bahar je pokazao da ima „čvrstu ruku“.

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković, Strahinja Klisarić i Milan Zdravković. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Novakov „napad“ na Margaret Kort | Sputnjik sport
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala