- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ispao i drugi reket Srbije – Argentinac poslao Mišu kući s „krompirom“

© AFP 2023 / ADRIAN DENNISMiomir Kecmanović
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 03.07.2023
Pratite nas
Učešće na grend slemu u Londonu već na startu je okončao i Miomir Kecmanović, drugi teniser Srbije, koji je pregažen od strane Argentinca Dijega Švarcmana u tri seta - 6:0, 6:3, 6:4.
Samo u drugom setu je indisponirani Miša uspeo nekako da parira raspoloženom protivniku, kada mu je uzeo tri gema, sve ostalo je bila apsolutna dominacija igrača iz Južne Amerike.
Prvi set je bio tragičan za drugog tenisera Srbije koji ga je izgubio sa čuvenim „krompirom“ (nulom) - 6:0. U drugom se Miša malo presabrao, dugo pružao otpor i bio u igri, ali je popustio u osmom gemu kada je doživeo brejk i izgubio i drugi set.
U trećem je izgledalo da će Kecmanović doživeti još jednu katastrofu jer je Švarcman poveo sa velikih 4:0, posle dva vezana brejka, ali mu je Miša uzvratio istom merom.i izjednačio na 4:4.
Imao je Kecmanović veliku priliku da povede sa 5:4, ali je propustio dve gem loptice, što je Argentinac iskoristio da privede treći set u svoju korist.
Protivnik Dijegu Švarcmanu u drugom kolu biće Italijan Janik Siner koji je bio bolji od Argentinca Huana Manuela Serundola u tri seta - 6:2, 6:2, 6:2.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 03.07.2023
SPORT
Novak posle najčudnijeg meča: „Uvek se povežem sa dečakom iz Srbije koji sanja da osvoji Vimbldon“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala