Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Automobil mog sina su tri puta pretresali na Kosovu /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2023
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na otvaranju obilaznice oko Beograda da su automobil kojim je njegov sin išao u Gračanicu tri puta pretresali.
„Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti. Nije toliko hrabar u mom društvu, kad pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci onda je to ok, samo nek nastavi. Nije Danilo mali, malo je hrabriji od Kurtija. On je kroz sred Prištine prošao sa majicom ‘Predaja nije opcija‘, i otišao na liturgiju u Gračanicu, da se pomoli“, rekao je Vučić.
Vučić se tokom današnjeg obraćanja na obeležavanju slave SNS-a osvrnuo na to što albanski mediji napali njega i njegovog sina Danila.
„Evo, da im olakšam posao dok je još dole, dok mogu da postupaju tako junački kako postupaju prema svim Srbima, da im kažem da to misli svako od nas Vučića, da to misli najveći deo Srbije i da za nas predaja nije opcija“, rekao je danas Vučić.
Kosovska policija zaustavila je danas automobil u kome se nalazio sin predsednika Srbije Danilo Vučić u selu Trudna u blizini Prištine, i tražila od njega da skine majicu sa natpisom „Predaja nije opcija“, prenosi Koha. Prema pisanju Kohe, Danila Vučića je Kosovska policija zaustavila zbog natpisa na majici.
Danilo Vučić je danas boravio u Gračanici gde je u manastiru prisustvovao liturgiji i parastosu i razgovarao sa Srbima u majici bez ikakvih obeležja.
Goran Vesić i Aleksandar Vučić na otvaranju obilaznice oko Beograda - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2023
EKONOMIJA
Svečano otvorena obilaznica oko Beograda: Vučić - Ova saobraćajnica nam život znači /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala