- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin na sastanku sa bezbednjacima: Zahvaljujem za urađeni posao

© Sputnik / Gavriil Grigorov / Uđi u bazu fotografijaSastanak predsednika Rusije Vladimira Putina sa šefovima bezbednosnih službi
Sastanak predsednika Rusije Vladimira Putina sa šefovima bezbednosnih službi - Sputnik Srbija, 1920, 26.06.2023
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je šefovima bezbednosnih agencija na poslu koji je urađen poslednjih dana.
„Okupio sam vas da vam zahvalim na urađenom poslu u proteklih nekoliko dana“, rekao je ruski predsednik države otvarajući sednicu.
„Razgovaraćemo i o zadacima koji nam predstoje kao rezultat analize događaja koji su se desili u zemlji“, dodao je Putin.
Sastanku prisustvuju generalni tužilac Igor Krasnov, šef administracije Kremlja Anton Vajno, ministar unutrašnjih poslova Rusije Vladimir Kolokoljcev, ministar odbrane Sergej Šojgu, direktor Federalne službe bezbednosti (FSB) Rusije Aleksandar Bortnjikov, šef Rosgvardije Viktor Zolotov, šef Federalne službe za odbranu Rusije (FSO) Dmitrij Kočnjev i rukovodilac istražnog komiteta Aleksandar Bastrikin.
Tokom noći 24. juna u Rostovu na Donu snage „Vagnera“ zauzele su štab Južnog vojnog okruga, nakon izjave Evgenija Prigožina da je ruska avijacija izvela napade na kampove te vojne grupe. Ministarstvo odbrane Rusije i Federalna služba bezbednosti Rusije su te navode demantovali.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala