- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Medvedev: Nećemo dopustiti raskol i izdaju – pobedićemo

© Sputnik / Ekaterina Štukina / Uđi u bazu fotografijaZamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev
Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev  - Sputnik Srbija, 1920, 24.06.2023
Pratite nas
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev pozvao je na okupljanje oko ruskog predsednika Vladimira Putina u cilju pobede nad spoljnim i unutrašnjim neprijateljem, koji je namerio da uništi Rusiju.
Medvedev je, povodom pokušaja oružane pobune grupe "Vagner", na svom Telegram kanalu napisao da su raskol i izdaja put do najveće tragedije.
„Raskol i izdaja su put do najveće tragedije, svetske katastrofe. Mi to nećemo dozvoliti. Neprijatelj će biti uništen! Pobedićemo! “, poručio je Medvedev.
Prethodno, ruski lider Vladimir Putin je u obraćanju građanima poručio da su organizatori oružane pobune izdajnici i da će odgovarati za to.
Rusko Ministarstvo odbrane obratilo se ranije pripadnicima "Vagnera", pozvalo ih da pokažu razum i da što pre stupe u kontakt sa predstavnicima Ministarstva odbrane ili snaga bezbednosti. Svima će biti garantovana bezbednost, navodi se u saopštenju.
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova. - Sputnik Srbija, 1920, 24.06.2023
RUSIJA
Zaharova: Sada je najvažnije da smo ujedinjeni
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala