- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ko postavlja novo minsko polje na Zapadnom Balkanu | Od četvrtka do četvrtka

© SputnikOd četvrtka do četvrtka Nataša Milosavljević
Od četvrtka do četvrtka Nataša Milosavljević - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” nekadašnji dopisnik lista „Politika“ iz Nemačke Miroslav Stojanović.
Nesmotreno ili ne, ali Džozef Bajden je ocenio da Zapadni Balkan ostaje pretnja po nacionalnu bezbednost Sjedinjenih Država, a kineskog kolegu Si Đinpinga nazvao je „diktatorom“.
Uoči novog sastanka u Briselu, nova hapšenja Srba na Kosvu i Metohiji, Eskobar i Lajčak zahtevaju da se kosovsko pitanje reši do kraja godine, jer već naredne kažu - neće biti u centru pažnje.
Veliki gubici Ukrajine u kontraofanzivi ali Putin upozorava da njihov ofanzivni potencijal još nije istrošen. Šojgu naglašava da postoje informacije da bi Ukrajina mogla da napadne Krim krstarećim raketama „hajmars“ i „storm šedou“.
Na pomolu nova kriza u BiH - Ustavni sud je na vanrednoj sednici, promenio pravila, koja im sada omogućavaju da rade bez srpskih sudija.
Emisiju koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na kanalu Sputnjik Srbija na platformi Odisi
Od četvrtka do četvrtka Miroslav Stojanović

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala