- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Kvar na beogradskom aerodromu, danas odstupanja od reda letenja

© Tanjug / ZORAN ZESTICAvion "Er Srbije"
Avion Er Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2023
Pratite nas
Kompanija Er Srbija najavila je za danas moguća odstupanja od planiranog reda letenja zbog kvara sistema za pregled prtljaga na beogradskom aerodromu.
Er Srbija poziva putnike da dođu na Aerodrom Nikola Tesla najmanje dva i po sata pre planiranog poletanja zbog velikih gužvi.
Zbog pomenutog kvara, koji se desio u jutarnjim časovima, danas su moguća značajna odstupanja od planiranog reda letenja avio-kompanija koje poleću sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd, uključujući i Er Srbiju, najavljuje se u saopštenju.
Promene su nastale tokom jutarnjeg talasa, ali je vrlo moguće da će uticati na posledična kašnjenja tokom čitavog dana i večeri, navodi Er Srbija.
Nadležne službe Er Srbije u neprekidnom su kontaktu sa službama Aerodroma Nikola Tesla Beograd i preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se ublaže posledice po putnike i saobraćaj prilagodi novonastalim okolnostima, dodaje se u saopštenju.
Putnici mogu da dobiju više informacija preko Kontakt centra Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, ili da posete veb-sajt airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama, zaključuje se u saopštenju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala