- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Brnabićeva: U toku interna kontrola u MUP-u zbog spiska dece iz OŠ „Vladislav Ribnikar“

© Sputnik / Lola ĐorđevićTri devojčice sede na ulici ispred škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru” nakon masovne pucnjave 3. maja 2023.
Tri devojčice sede na ulici ispred škole Vladislav Ribnikar na Vračaru” nakon masovne pucnjave 3. maja 2023. - Sputnik Srbija, 1920, 21.06.2023
Pratite nas
Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Skupštini Srbije da se utvrđuje odgovornost za objavljivanje spiska za ubistvo dece iz Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.
Brnabićeva je, odgovarajući poslanici Zeleno-levog kluba Biljani Đorđević, rekla da je u toku interna kontrola u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
„Odgovorni će odgovarati za to što je urađeno, samo da vidimo šta se desilo i ko je odgovoran i svi će odgovarati. Niko ne beži od odgovornosti“, navela je ona.
Premijer Srbije je pozvala deo opozicije da ne pokušava da zloupotrebljava zahteve roditelja, navodeći da su predstavnici vlade u svakodnevnom kontaktu sa roditeljima.
„Ako možemo da se dogovorimo da politika bude dalje od te teme, dalje od roditelja, da pokušamo da ih zaštitimo i da sistem uradi svoj posao kao što trenutno radimo“, rekla je Brnabićnjva.
Ana Brnabić prisustvuje sednici Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o predlogu za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću na predlog grupe opozicionih poslanika.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala