- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srdačan susret prijatelja koji će postati neprijatelji /video/

© Sputnik / Mihail Voskresenskiй / Uđi u bazu fotografijaTrener Srbije Mladen Krstajić na meču s Kostarikom
Trener Srbije Mladen Krstajić na meču s Kostarikom - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2023
Pratite nas
Selektor Bugarske Mladen Krstajić sreo se u Razgradu sa delegacijom Fudbalskog saveza Srbije i usledio je srdačan pozdrav sa Draganom Stojkovićem Piksijem, zatim sa predsednikom Draganom Džajićem i potpredsednikom Nenadom Bjekovićem.
Srbija i Bugarska odigraće u utorak uveće u 20.45 utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj, a Piksi je poručio da će na dva sata on i Krstajić koji su bivši saigrači i veliki prijatelji, postati neprijatelji, posle čega će se stvari vratiti u normalu.
„Prvi put mi se tako nešto dešava. Krstajić je moj veliki prijatelj i dobar trener, naravno da ima problem, jer nije dobro startovao, ali će sigurno učiniti sve da dođe do bovoa. Zato ćemo biti oprezni i fokusirani na nas. Bićemo sportski neprijatelji, posle meča i dalje veliki prijatelji“, rekao je Piksi na konferenciji.
Piksi i Krstajić drugovali su u nacionalnom timu braneći boje Jugoslavije. Krstajić se posle Stojkovića, srdačno pozdravio sa Džajićem, Bjekovićem, kasnije i sa Goranom Đorovićem.
Podsetimo, Krstajić koji sa Bugarskom i dalje nije upisao trijumf u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, sedeo je na klupi Srbije na Mundijalu u Rusiji 2018. godine.
Srbija predvođena Draganom Stojkovićem Piksijem zauzima lidersku poziciju u Grupi G ispred Mađarske, dok je Bugarska na začelju sa Litvanijom, gde obe selekcije imaju samo po bod.
Partizan Humska - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2023
SPORT
Partizan posle 20 godina vraća „staro odelo“ i čuvenu kombinaciju
Matvej Safonov - Sputnik Srbija, 1920, 20.06.2023
SPORT
Amerikanci stopirali transfer Rusa
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala