- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Vukšić podnio ostavku, nije više predsjednik Demohrišćanske stranke

© Sputnik / Lola ĐorđevićZastava Crne Gore
Zastava Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 15.06.2023
Pratite nas
Predsjednik Demohrišćanskog pokreta Dejan Vukšić podnio je ostavku na funkciju predsjednika partije i sve ostale funkcije u toj stranci.
Vukšić je to saopštio za portal RTCG.
On se zahvalio svim građanima Crne Gore koji su dali podršku Narodnoj koaliciji „Složno i tačka“ na održanim parlamentarnim izborima.
Dodao je da je ponosan što je bio na čelu pomenute liste.
„Srećan sam što je Crna Gora još jednom potvrdila tekovine 30. avgusta, a narod Crne Gore slobodno birao da li će ili neće i za koga će glasati, bez straha da će zbog toga trpjeti bilo kakve posledice. Pobjeda te borbe važnija je od bilo kog pojedinca i bilo koje partije“, naveo je on.
Poželio je uspješan rad budućoj zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, „sa željom da na dobrobit svih građana, po principu sloge, u što skorijem roku formiraju stabilnu Vladu Crne Gore“.
„Vladu koja će konačno oporaviti Crnu Goru od svih političkih boljki koje smo kao društvo bolovali trideset godina. Svoj dalji rad i angažman nastaviću na unapređenju onoga što je preduslov napretka svakog građanina, bezbjednosti Crne Gore i njenih institucija“, zaključio je Vukšić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala