- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zašto Rusija ne žuri da završi intervenciju u Ukrajini? | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / RIA NovostiRuska vojna tehnika u Belgorodskoj oblasti
Ruska vojna tehnika u Belgorodskoj oblasti - Sputnik Srbija, 1920, 15.06.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” urednik portala Fakti Đuro Bilbija.
Vri na Kosovu i Metohiji, Vučić tvrdi da je Kurti prešao Rubikon i da želi rat, u Srbiji uhapšeni prištinski specijalaci.
Ruski gubici 10 puta manji u odnosu na ukrajinske koji sprovode kontraofanzivu, tvrdi Vladimir Putin.
Nemačka objavila prvu strategiju nacionalne bezbednosti, u kojoj je Rusija označena kao "najveća pretnja", a Kina kao "partner" i "rival".
Egipat predao zahtev za pridruživanje BRIKS-u, sprema se i Iran, a Makron traži dozvolu da se u avgustu pojavi na samitu te organizacije.
Pokret Evropa sad osvojio najviše glasova na vanrednim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori ali i dalje neizvesno ko će formirati vlast.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Zašto Rusija ne žuri da završi intervenciju u Ukrajini? | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala