- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Kidam kao Nole! Beogradski sindikat objavio novi album /video/

© Sputnik / Dejan SimićGrupa Beogradski sindikat na probi pred koncert
Grupa Beogradski sindikat na probi pred koncert - Sputnik Srbija, 1920, 12.06.2023
Pratite nas
Nakon 13 godina od izlaska poslednjeg albuma, najpoznatiji domaći hip-hop bend „Beogradski sindikat“ izbacio je danas svoj četvrti studijski album pod nazivom „Sindikalno proleće“, koji će danas biti dostupan na Jutjub kanalu ovog benda. Jedna od pesama posvećena je i najboljem teniseru svih vremena, Novaku Đokoviću.
Mnogobrojna publika će biti u prilici da uživa u 23 nove pesme sa originalnim pečatom „Bogradskog sindikata“, a koji su dodatno uveličali i gosti - Pavlina Radovanović, Nikola Rokvić, Aleksandra Goncić, Vladimir Nišević i Gramofondžije.
„Sa velikim nestrpljenjem smo očekivali izlazak ovog albuma. Presrećni smo što smo posle 13 godina konačno seli i uradili jednu ovako kompleksnu muzičku celinu. Bilo je lepo raditi i singlove, ali album je ipak album. Mislim da će publici biti zanimljivo da čuje dobre stare sindikalne poruke upakovane u novo muzičko ruho a da će biti zadovoljni i poštovaoci starog BS zvuka. Album je toliko šarenolik i pozitivan da će svako u njemu moći da nađe nešto za sebe. Spremite se, „Sindikalno proleće“ na vaše rame sleće!“, izjavio je član benda Feđa Dimović.
Za produkciju albuma su bili zaduženi Nebojša Obradović - Di džej Sajlent i Vuk Aleksić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala