- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Taker Karlson emitovao i drugu emisiju, otkriva šta je „najopasnija pretnja“ za SAD

© Sputnik / Telegram Sputnjik SrbijaTaker Karlson o diverziji na „Severnom toku“
Taker Karlson o diverziji na „Severnom toku“ - Sputnik Srbija, 1920, 09.06.2023
Pratite nas
Televizijski voditelj Taker Karlson objavio je na Tviteru svoju drugu političku emisiju, uprkos pritužbama njegovog zvaničnog poslodavca američke TV „Foks njuz“.
U svojoj drugoj emisiji „Taker na Tviteru“, Karlson je govorio o eroziji tabua o pedofiliji, optužio jednu od društvenih mreža sa njenim algoritmima za distribuciju dvosmislenog sadržaja, pomenuo „čudan i jeziv“ privatan život bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, ismejao aktuelnog lidera SAD Džozefa Bajdena, koji je ideologiju nadmoći bele rase nazvao „najopasnijom pretnjom“ Americi, većoj od nuklearnog rata protiv Rusije ili meksičkih narko-kartela.
Karlson je u svojoj prvoj emisiji izjavio da će svaki pošten čovek nakon proučavanja dokaza zaključiti da je upravo Ukrajina odgovorna za rušenje dela Kahovske hidroelektrane.
Prva emisija je za jedan dan imala 55 miliona pregleda. Nakon toga je, prema podacima internet portala „Aksios“, „Foks njuz“ obavestio Karlsona o kršenju uslova aktuelnog ugovora. Advokati TV voditelja su se kao odgovor na to pozvali na Prvi amandman Ustava SAD koji garantuje slobodu govora.
„Foks njuz“ je iz nejasnih razloga sklonila najpoznatijeg novinara u zemlji iz etra, ali nastavlja da ga drži kao svog zaposlenog do 2025. godine.
Američki novinar Taker Karlson - Sputnik Srbija, 1920, 30.12.2022
Specijalna operacija u Ukrajini
Američki novinar: Da li naš novac završava u džepovima nepoštenih kijevskih zvaničnika? /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala