- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šta se sprema Luki iza leđa?

© AP Photo / José Luis VillegasKajri Irving Luka Dončić
Kajri Irving Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 05.06.2023
Pratite nas
Luka Dončić, slovenački košarkaš i član Dalas Meveriksa, mogao bi da se suoči sa novim problemom u svom timu.
Dončić je do određenog momenta tokom aktuelne sezone bio na odličnom nivou i vodio je svoju ekipu ka plej-ofu, ali se sve promenilo u momentu kada je uprava kluba odlučila da angažuje odličnog košarkaša i problematičnu ličnost Kajrija Irvinga.
Ne samo da su Dončiću i Irvingu praktično bile neophodne dve lopte na terenu kako bi svako imao dovoljno učešća u igri, već je uprava i na u smiraj sezone odlučila da „digne ruke“ i da se ekipa ni ne bori za plej-of.
I kao da problemima za Dončića nema kraja, iz Amerike stižu informacije da je Irving kontaktirao Lebrona Džejmsa i pitao ga da li želi da dođe u Dalas.
Podsetimo, Džejms je „počišćen“ zajedno sa Lejkersima u finalu Zapadne konferencije od strane Nikole Jokića i Denver Nagetsa i čak je najavio kraj karijere.
Naravno, radilo se samo o trenutnoj uvređenosti velike zvezde, a sada se navodno on sprema za odlazak iz Los Anđelesa, a kao moguća destinacija navodi se Dalas, gde je, čini se, Irving preuzeo na sebe ulogu „regrutera“.
Irving i Džejms su igrali zajedno u Klivlendu koji se gotovo raspao posle njihovog odlaska, a ako se oni ponovo udruže i to u ekipi gde je jasno da je Dončić prva violina, ne bi čudilo da Luka odluči da napusti Dalas u nekom momentu jer bi za njega bilo praktično nemoguće da igra svoju igru u društvu takvih karaktera.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala