- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković o burnim reakcijama prema stručnom štabu: „Svaki put se dogovorimo i opet me ne razumeju“

© AP Photo / Jean-Francois BadiasNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2023
Pratite nas
Marton Fucovič je prošlost, sva pažnja Novaka Đokovića usmerena je ka Špancu Alehandru Davidoviču Fokini sa kojim se najbolji srpski teniser u petak sastaje u trećem kolu Rolan Garosa.
Novak je istakao da će u nastavku grend slema morati da igra na višem nivou kako se bude bližila završnica turnira u Parizu.
„Uvek može bolje - ali nekako od sebe uvek očekujem puno. Znam da ću morati da igram bolje, staloženije i na višem nivou konstantnosti da bih mogao da osvojim ovaj turnir. Ja to znam, ali istovremeno verujem u sebe i svoje sposobnosti. Mislim da su prva dva meča prošla dobro, i da ima dosta toga pozitivnog što mogu da izvučem iz njih i to upotrebim za pripreme pred naredni izazov“, izjavio je Đoković.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2023
SPORT
Đoković o NBA finalu: „Volim Batlera, ali moram da podržavam svog čoveka“
Novak je u više navrata na mečevima imao prepirke sa svojim stručnim štabom, a sada je na konferenciji za medije objasnio zašto se to dešava. Nole je rekao da im svaki put pokaže na banane, urme i vodu, a da ga oni ne razumeju.
„Banane, urme i vodu. Stvarno, ne znam kako me ne razumeju? Pokažem im ovako - to je banana, pa ovako - za urme, i onda ovako - za vodu. Ništa taktički. Svaki put se dogovorimo pre meča - i dalje me ništa ne razumeju, pa mi donesu jabuku. Kakva jabuka, čoveče. Onda nađem krušku u torbi, kao da urme ne mogu negde da se nabave. Sada mi još stavljaju i neke magnete, baš svašta“, rekao je Đoković kroz šalu.
Dotakao se Đoković i nardnog protivnika, podsetio da je od njega izgubio u Monaku i da Španac poseduje kompletnu igru.
„On je specijalista za ovu podlogu, igrač koji je značajno napredovao proteklih godina i u ovoj sezoni dobio nekoliko velikih igrača. Poseduje kompletnu igru, veoma je sposoban da igra na izuzetno visokom nivou i sigurno je jedan od najtežih protivnika koje sam mogao da dobijem u trećem kolu. Znam da će se dobro spremiti i izaći na meč sa namerom da pobedi. Ipak, verujem u sebe, verujem u pobedu i idemo dalje“, zaključio je Đoković.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2023
SPORT
Novak ne menja mišljenje – odbrusio Francuzima: „Stojim iza svega što sam rekao o Kosovu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala