Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vojska Srbije u najvišem stepenu borbene gotovosti, general Mojsilović obišao jedinice

© Foto : Sputnjiku ustupilo Ministarstvo odbrane Republike SrbijeGeneral Mojsilović u obilasku jedinica
General Mojsilović u obilasku jedinica - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2023
Pratite nas
Vojska Srbije se nalazi u najvišem stepenu borbene gotovosti, u skladu sa odlukom vrhovnog komandanta i predsednika Republike, i zajedno sa drugim snagama bezbednosti Republike Srbije prati razvoj situacije na terenu.
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je sa najbližim saradnicima deo snaga Vojske Srbije koje su preventivno razmeštene.
Pripadnici Vojske Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2023
Pripadnici Vojske Srbije
General Mojsilović je tokom obilaska sagledao razmeštaj jedinica i organizaciju života i rada na matičnim i izdvojenim lokacijama i uverio se da su pripadnici Vojske Srbije spremni, motivisani i potpuno obučeni da brzo i odlučno izvrše sve zadatke koji se pred njih postave, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Republike Srbije.
© Foto : Sputnjiku ustupilo Ministarstvo odbrane Republike SrbijeJedinice Vojske Srbije u najvišem stepenu borbene gotovosti
Jedinice Vojske Srbije u najvišem stepenu borbene gotovosti - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2023
Jedinice Vojske Srbije u najvišem stepenu borbene gotovosti
„Izražavajući zadovoljstvo zatečenim stanjem, borbenim moralom i rešenošću vojnika i starešina, koji su kao i mnogo puta do sada pokazali da se na njih uvek može računati, načelnik Generalštaba je poručio da će Vojska Srbije učiniti sve što je u njenoj moći da bude u funkciji mira i bezbednosti građana Srbije“, zaključuje se u saopštenju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala