- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Đokovićeva jasna poruka, Jokić i dalje čeka, a Zvezda već „radi“ | Sputnjik sport

© AP Photo / Jean-Francois BadiasNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2023
Pratite nas
U novoj epizodi emisije Sputnjik sport Novak Đoković, najbolji srpski teniser, dominantno je krenuo u pohod na Pariz jer je u tri seta za manje od dva i po sata eliminisao Amerikanca srpskog porekla Aleksandra Kovačevića. Posle toga Nole je poslao poruku, napisavši na objektivu kamere da je Kosovo srce Srbije i da se prestane sa nasiljem.
Novinari sportske redakcije Sputnjika Tamara Ranković i Petar Milovanović pričali su o Novakovom „paljenju motora“ i snažnoj poruci koju je poslao s Rolan Garosa, neizbežne teme bile su i Nikola Jokić koji i dalje čeka rivala u velikom NBA finalu, kao i Zvezdina „trenerska rokada“ samo dan po osvajanju šeste uzastopne titule u fudbalu.- Kako je Novak izgledao na terenu protiv Kovačevića, koji je prvi put zaigrao na jednom Grend slem turniru?- Šta je rekao Đoković nakon što je na kameri napisao „Kosovo je srce Srbije – stop nasilju“?- Šta je Nikoli Jokiću važnije od igranja košarke?- Da li bi menjao dve MVP titule za šampionski prsten?- Šta je bio „uslov“ Baraka Bahara da potpiše za Zvezdi i kakve veze sa tim ima Novak Đoković?Sve to možete da saznate u novoj epizodi emisije Sputnjik sport.
Sputnjik sport, 29.5.2023.

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković, Strahinja Klisarić i Milan Zdravković. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala