- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Školska godina u OŠ „Vladislav Ribnikar“ završava se 2. juna

© Sputnik / Lola ĐorđevićCveće ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar"
Cveće ispred Osnovne škole Vladislav Ribnikar - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2023
Pratite nas
Školska godina za učenike OŠ „Vladislav Ribnikar“ biće završena u petak 2. juna, dogovoreno je na sastanku roditelja učenika te škole, predsednika Aleksandra Vučića i predstavnika državnih organa.
U Predsedništvu Srbije održan je sastanak kojem su prisustvovali Milanka Negić, majka devojčice Sofije Negić stradale u masakru 3. maja u školi „Vladislav Ribnikar“, Bojana Nedeljković — zamenica predsednika Saveta roditelja, predstavnici svih relevantnih državnih ustanova i predsednik Srbije.
Kako je RTS-u potvrđeno u Ministarstvu prosvete, na sastanku je dogovoreno da se školska godina završi ranije jer je to jedino rešenje, kako je navedeno, za izlazak iz krize.
Od ponedeljka, 5. juna, svi učenici škole „Vladislav Ribnikar“ trebalo bi da se sastaju u OŠ „Sveti Sava“ u popodnevnoj smeni, gde će imati aktivnosti koje će biti osmišljene za njih.
U delu škole „Vladislav Ribnikar“, u koji se ulazi iz Ulice kralja Milutina, biće napravljen memorijalni centar, kao sećanje na sve žrtve strašnog masakra, što je inicijativa koju je pokrenula Milanka Negić.
Kako se dodaje, bojazan roditelja oko uspeha njihove dece, odnosno ocena, biće rešen najbolje za decu, koja ni na koji način neće biti oštećena.
Pucnjava u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2023
DRUŠTVO
Ministarstvo prosvete predlaže smenu direktorke škole „Vladislav Ribnikar“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala