- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Vlasnik televizije Pink najavio ukidanje rijaliti programa „Zadruga“

© Sputnik / Stringer / Uđi u bazu fotografijaEkran televizora sa belim šumom
Ekran televizora sa belim šumom - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2023
Pratite nas
Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović rekao je da je, na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo odluku da u roku od desetak dana, ukine rijaliti program Zadruga.
„Na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program Zadruga. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa”, napisao je Mitrović na Instagram* nalogu.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je tokom razgovara sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem rekao da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da razmotri mogućnost da ga ukine.
„Ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Zamolio sam ga da pre nego što se razgovara u okviru REM-a i nekih drugih nadležnih institucija, sam napravi taj potez i možda razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo“, rekao je Vučić za TV Pink.
Hitno ukidanje rijaliti programa i emisija koje promovišu nemoral i nasilje na televizijama sa nacionalnim frekvencijama, jedan je i od zahteva dela opozicije koji organizuje proteste „Srbija protiv nasilja“.
*Aktivnosti „Meta“ (društvene mreže Fejsbuk i Instagram) zabranjene su u Rusiji kao ekstremističke
 Aleksandar Vučić  - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2023
SRBIJA
Vučić: Ponudiću dijalog i nova rešenja, moja uloga će se promeniti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala