- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Bliži se rasplet - Srbija prepreka NATO cilju u regionu | Od četvrtka do četvrtka

© Tanjug / DOPISNIK KiMVojna vežba "Branilac Evrope 23" u Prištini
Vojna vežba Branilac Evrope 23 u Prištini - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji Radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” nekadašnji diplomata Zoran Milivojević.
Zbog želje SAD da zadrže svetsku dominaciju Vladimir Putin na bezbednosnoj konferenciji u Moskvi, poručio da raste nestabilnost u svetu i da se pojavljuju nova žarišta.
Istoj konferenciji prisustvovali Milorad Dodik i Aleksandar Vulin - kako će na to gledati Zapad?
Raspoređivanje ruskog taktičkog nuklearnog oružja u Belorusiji je simetrični odgovor Vašingonu koji postavlja svoje nuklearno oružje u pet evropskih zemalja.
Dok američki senatori obilaze Albaniju, Crnu Goru, Prištinu i Srbiju, Bajden traži od Kongresa 108 miliona dolara za borbu protiv tzv. ruskog uticaja na Zapadnom Balkanu.
Emisiju koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na kanalu Sputnjik Srbija na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Od četvrtka do četvrtka Zoran Milivojević

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala