- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lukine suze kao znak da ništa nije kako treba /video/

© AP Photo / Luis VieiraLuka Jović
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2023
Pratite nas
Luka Jović, srpski reprezentativac, u suzama je okončao finale Kupa Italije u kom je njegova Fiorentina poražena od Intera preokretom sa 2:1.
Jović je ponovo utakmicu startovao sa klupe, na terenu je potom proveo 20 minuta i imao je tri velike šanse.
Ali, nijednu nije uspeo da realizuje.
Jović je uneo veliku energiju u svoju ekipu, pojavljivao se na svim delovima terena, ulazio je duboko u kazneni prostor protivnika, kreirao šanse, praktično promenio utakmicu, ali ništa nije bilo dovoljno.
Jović je posle neslavnog boravka u Real Madridu pokušao da rehabilituje karijeru u Fiorentini, ali je na 34 odigrane utakmice u italijanskim takmičenjima postigao svega šest golova uz četiri asistencije.
Vredi istaći da se on odlično snašao u Ligi konferencija gde je na 12 mečeva upisao šest pogodaka uz jedno dodavanje, ali je opšti utisak da je mogao i morao bolje.
Da nije sve do njega svedoči i podatak da je na 48 odigranih mečeva na svega 19 proveo na terenu više od 45 minuta, a jasno je da je za napadača neophodno da ima konstantno vreme u igri kako bi stekao osećaj i samopouzdanje.
To se nije dogodilo i postavlja se veliko pitanje gde i kako će Jović moći da povrati staru formu, s obzirom na to da u tome nije uspeo ni u 11-plasiranom timu italijanske Serije A.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala