- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Samit G7 u Hirošimi u senci putujućeg cirkusa Zelenskog | Svet sa Sputnjikom

© AP Photo / Louise Delmotte, PoolVladimir Zelenski
Vladimir Zelenski - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2023
Pratite nas
Pokušaji dvostrukog obuzdavanja Rusije i Kine u senci putujućeg cirkusa ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog – u takvoj atmosferi protekao je samit G7 u japanskoj Hirošimi. Osećaj promašenosti među učesnicima skupa dodatno su pojačale vesti o padu Bahmuta, ukrajinske „nepobedive tvrđave“.
Kakav je uopšte rezultat samita, šta je Zelenski tražio od Bajdena i ima li ikakve perspektive njegov poziv liderima G7 da u julu organizuju „samit mira“ po ukrajinskoj formuli?
Zašto čak i zapadni mediji sarkastično govore o skupu u Hirošimi kao o „klubu razbijenih srca“ zbog niskog rejtinga učesnika?
Koja je tri važna udarca Rusija poslenjih dana nanela ne samo Ukrajini već i Zapadu?
Ovo su samo neka od pitanja za goste emisije „Svet sa Sputnjikom“, politikologa Aleksandra Pavića i urednika portala „Fakti“ Đuru Bilbiju.
Svet sa Sputnjikom, 22.5.2023.

O emisiji „Svet sa Sputnjikom“

Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se svakog ponedeljka.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala