- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Hakeri otkrivaju: Prvi general ukrajinske vojske teško ranjen

© Sputnik / Denis Abramov / Uđi u bazu fotografijaRaketni brod Kaspijske flote sa raketom "Kalibar"
Raketni brod Kaspijske flote sa raketom Kalibar  - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2023
Pratite nas
Glavnokomandujući Oružanim snagama Ukrajine Valerij Zalužni teško je ranjen tokom raketnog napada na ukrajinski štab početkom maja i mogao bi da napusti svoju funkciju, rekao je za Sputnjik predstavnik hakerske grupe Džoker DNR, pozivajući se na svoje agente u ukrajinskoj vojsci.
Zalužni je pre izvesnog vremena prestao da se pojavljuje u javnosti nakon serije napada Oružanih snaga Rusije na niz vojnih objekata u Ukrajini. Sagovornik agencije potvrdio je za Sputnjik informaciju da je Zalužni imao nekoliko složenih operacija. Izvori sagovornika agencije tvrde da zdravstveno stanje neće dozvoliti Zalužnom da ostane na dosadašnjoj funkciji.
„Informacije o njegovom zdravstvenom stanju u Ukrajini se blokiraju po nalogu zapadnih pokrovitelja kako se ne bi potkopao moral, već narušen gubitkom Artjomovska. Imam ozbiljne informacije o tome“, rekao je predstavnik hakerske grupe.
„Džoker DNR” redovno objavljuje insajdere i tajna dokumenta političkog i vojnog vrha Ukrajine do kojih je došao hakovanjem podataka i agentura. Zapadni i ukrajinski mediji su više puta potvrdili tačnost informacija koje je izneo.
Specijalna vojna operacija ruske vojske u Ukrajini - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2023
Specijalna operacija u Ukrajini
Gde je nestao komandant ukrajinske vojske
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala