- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Veliko interesovanje za letove iz Čikaga ka Beogradu

© Tanjug / SAVA RADOVANOVIĆAvion „Er Srbije“
Avion „Er Srbije“ - Sputnik Srbija, 1920, 20.05.2023
Pratite nas
Sredom i subotom avio kompanija „Er Srbija“ realizuje let između Čikaga i Beograda, a popunjenost letova iz Čikaga ka Beogradu je bolja od očekivanog, rekao je danas regionalni direktor „Er Srbije“ za Severnu i Južnu Ameriku Džordž Petković.
„Drugi let, treći let, svi letovi koji nadolaze iz Čikaga su rasporodati skroz. Što se tiče leta iz Beograda ka Čikagu, letovi su dosta popunjeniji nego što smo očekivali, ali nije popunjen kao što je ovaj let iz Čikaga“, izjavio je Petković za Tanjug.
Istakao je da je ovde velika srpska zajednica koja broji više od 400.000 ljudi i da uvođenje ove linije ima veliki značaj za putnike, ali i da doprinosi bilateralnim odnosima dve zemlje.
„Cilj je da ne konektujemo samo Beograd sa Čikagom, već ka svim gradovima koji su posle Čikaga na zapadnoj obali, istočnoj obali, srednjoj Americi“, rekao je Petković.
Naveo je da se linija prema Njujorku pokazala kao odlična i da sada „Er Srbija“ prema tom gradu leti sedam puta nedeljno. Istakao je da je na tom letu teško naći mesto sve do polovine jula.
„Ako se ne varam, mislim da ima ukupno dvadeset i nešto mesta od 16.maja do 4. jula, što je jako dobar rezultat. Čikago neće biti nikako manje značajan i manje uspešan nego Njujork, mislim da će to biti još uspešnija i još bolja linija“, ocenio je regionani direktor ove kompanija za tržište Severne i Južne Amerike.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala