- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kakav ispad srpskog tandema – hoće li naivnost značiti i kazne?

© AP Photo / Massimo PaoloneLuka Jović
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2023
Pratite nas
Luka Jović i Aleksa Terzić, srpski fudbaleri koji nastupaju za Fiorentinu, našli su se u nezgodnoj situaciji zbog ponašanja na društvenim mrežama.
Jović i Terzić su na svojim nalozima podelili fotografiju svojih dresova, ali nisu obratili pažnju na to šta piše ispod fotografije iz svlačionice, a usmereno je ka treneru Vinčenca Italijana.
„Taktička katastrofa trenera Italijana. Trebalo je da izvede istu 11 kao na utakmici sa Napolijem. Pružili su dobru partiju. Posebno Luka i Terzić, obojica su izgledali vrlo spremno i greška je ostaviti ih obojicu na klupi. Nastavljaš da rotiraš i nastavljaš da gubiš. Drži se jake jedanaestorke, čoveče. I lik ne samo da rotira, već u bitnim utakmicama uvodi igrače koje nismo videli mesecima. Italijano jednostavno nema viziju“, navedeno je u komentaru posle utakmice sa Bazelom ispod fotografije dresova dvojice srpskih fudbalera.
Kako se njihov potez može protumačiti na različite načine, Jović i Terzić su se u petak oglasili i priznali grešku.
„Želeo bih da izrazim izvinjenje Misteru, saigračima i klubu. Objavio sam samo sliku. Moja je greška i nije mi bila namera da omalovažim posao koji svi zajedno radimo sa Misterom. Pogrešio sam i izvinjavam se. Svi zajedno idemo napred“, napisao je Jović.
Terzić je dodao da nije ni obraćao pažnju na poruku ispod slike.
„Moj gest, iako je napravljen automatski, bez prethodnog čitanja sadržaja objave, bio je pogrešan i mogao je da dovede do nesporazuma. Želeo bih da se izvinim Misteru, saigračima i klubu za ono što se dogodilo sinoć. Napravio sam grešku i juče, kao i danas i sutra, moramo svi da veslamo u istom pravcu.“
Sa Artemio Frankija su istakli da se u ovom trenutku neće oglašavati povodom ovog slučaja, već da će pokušati da ga reše unutar ekipe. Kako navodi italijanski Skaj Sports, po pravilniku koji vlada u svlačionici tima iz Firence, nije isključeno da će srpski fudbaleri na neki način biti kažnjeni.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala