- Sputnik Srbija, 1920
MULTIMEDIJA
Kada slika govori više od hiljadu reči! Kroz Sputnjikove foto-galerije, infografike i drugi multimedijalni sadržaj sagledajte svet iz drugačije perspektive.

FSB zaplenila pola tone kokaina iz Latinske Amerike u tranzitu za Poljsku /video/

© Foto : Pres-služba FSB-aFSB osujetila je pokušaj da se u Rusiju unese skoro 500 kilograma kokaina iz Latinske Amerike koji je bio u tranzitu za Poljsku
FSB osujetila je pokušaj da se u Rusiju unese skoro 500 kilograma kokaina iz Latinske Amerike koji je bio u tranzitu za Poljsku - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2023
Pratite nas
Federalna služba bezbednosti Rusije (FSB) osujetila je pokušaj da se u Rusiju unese skoro 500 kilograma kokaina iz Latinske Amerike koji je bio u tranzitu za Poljsku.
Prema podacima FSB-a, tokom pregleda teškog vozila sa državnim registarskim tablicama Turske, operativci FSB-a su otkrili paket sa 116 paketa droge. Utvrđeno je i da je istom trasom na putu bilo još jedno vozilo sa serijom kokaina.
„Nakon što je drugo vozilo zaustavljeno, u istom tipu skladišta pronađena su 373 paketa opojnih droga. Kokain zaplenjen u dva vozila bio je težak 492 kilograma“, saopštila je pres-služba FSB, koja je objavila i snimak.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala