- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Spuštanje „ukradene“ lopte – samo da bi se zadovoljila forma

© AP Photo / Matt YorkNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2023
Pratite nas
„Veoma poštujem Nikolu Jokića, nisam želeo njegovu suspenziju uoči petog meča“, izjavio je vlasnik Finiksa Met Išbija, koji je u finišu četvrtog meča ušao u sukob sa srpskim košarkašem kada je lopta završila u njegovim rukama.
Podsećanja radi, na kraju prvog poluvremena došlo je do prilično nepotrebne gužve u kojoj je Nikola Jokić laktom odgurnuo Išbija, zbog čega je kažnjen tehničkom greškom.
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2023
SPORT
Preminula Milka Džikić
Naime, lopta je otišla u aut na delu terena gde sede najviđenije i najbogatije pristalice domaćina. Jokić je krenuo po loptu, prvi redovi su skočili oko njega i bili prilično negostoljubivi.
U gužvi, štiteći sebe Jokić je levom rukom gurnuo vlasnika Sansa i vratio ga na stolicu.
Posle toga pojavile su se informacije da bi Jokić mogao da bude kažnjen i suspendovan, to se na kraju nije dogodilo, ali je srpski košarkaš novčano kažnjen.
Sam Išbija ističe da nije želeo da Jokić bude suspendovan, što je samo po sebi nonsens jer je direktno išao na to da isprovocira najboljeg igrača rivala.
„Velika pobeda Sansa u neverovatnoj seriji do sada. To bi trebalo da bude i jeste jedina priča. Suspendovanje bilo koga zbog incidenta ne bi bilo ispravno. Veoma poštujem Jokića i nisam želeo da vidim tako nešto. Uzbuđen zbog pete utakmice! Napred, Sansi“, napisao je Išbija na društvenim mrežama.
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2023
SPORT
Željko zna u čemu je „kvaka“, ali se tajne ne otkrivaju: „Naći ćemo način“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala