Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Poznato stanje ranjenih u masakru kod Mladenovca

© Sputnik / Lola ĐorđevićPolicijski forenzičari na mestu pucnjave u dvorištu škole Momčilo Živojinović u selu Dubona kod Mladenovca
Policijski forenzičari na mestu pucnjave u dvorištu škole Momčilo Živojinović u selu Dubona kod Mladenovca - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2023
Pratite nas
Sedam osoba koje su dovezene iz Mladenovca i Smedereva su operisane, a troje od njih je razbuđeno i ekstubirano, izjavio je direktor Kliničkog centra Srbije doktor Milika Ašanin.
„Radi se o pacijentkinji 2003. godište koja je imala tešku povredu desne noge i leve podlaktice, pacijentu 2006. godište koji je imao težak prelom desne noge i tešku povredu arterije, i pacijentu koji je imao tešku povredu urogenitalne regije. Oni su sada potpuno svesni, stabilno i dobro - rekao je doktor Ašanin.
Doktor Ašanin je podsetio da je u Klinički centar primljeno devet pacijenata iz Mladenovca i Smedereva.
„Imamo dva pacijenta koji su posebno kritični. To je jedna pacijentkinja koja ima tešku povredu glave i levog oka i druga pacijentkinja koja ima tešku povredu stomaka“, naveo je doktor Ašanin za RTS.
Podsećamo da se radi o povređenima posle pucnjave masovnog ubice u selima kod Mladenovca, koji je ubio osam i ranio 14 osoba.
Devojčica pali sveću ispred škole Vladislav Ribnikar - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2023
SRBIJA
Na Đurđevdan deset sahrana ubijenih
Cveće, igračke i poruke ispred Osnovne škole Vladislav Ribnikar - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2023
SRBIJA
Kako posle tragičnih događaja u Srbiji - dve mere su ključne
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala