- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hezonja neraspoložen zbog dešavanja u Beogradu: „Nema tu priče o sportu i košarci“

© AP Photo / Darko VojinovicMario Hezonja
Mario Hezonja - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2023
Pratite nas
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja smatra da je tragičan događaj koji se desio na Vračaru u sredu i ubistvo đaka prilično uticao i na igrače na četvrtom meču četvrtfinalne serije Evrolige između Partizana i Reala.
Madriđani su napravili drugi brejk i izjednačili na 2:2 u seriji, pa će na svom terenu sledeće srede tražiti treću pobedu za plasman na fajnal-for u Kaunasu.
Momak iz Dubrovnika je, ipak, ostao pod utiskom zločina u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, koji se desio dok je njegova ekipa boravila u srpskoj prestonici.

„Nema tu priče o sportu i košarci. Ovo je katastrofa, tuga, žalost. Vidi se po njima, pa i po nama. Džanan Musa i ja smo sa Balkana, ovo je katastrofa“, rekao je Hezonja.

Ni as Reala nije mogao da poveruje da se ovakve stvari dešavaju na ovim prostorima.
„Ovo je katastrofa, nisam mogao da verujem da se to događa na Balkanu. Ne znam šta da vam kažem. Bio sam hladnokrvan kroz život, sada sam u potpunom šoku. Videlo se tokom dana na treningu, pa svemu, igri. Stvarno ne znam šta da kažem...“
Hezonja podvlači da njegov tim nije bio na nivou Partizana u prve dve utakmice.
„Imamo duži sastav, to nam daje energiju. Oni igraju ekstremnu košarku sa Željkom, to je skoro savršenstvo. Nismo bili na njihovom nivou u prve dve. Igrači koji nisu igrali mnogo u sezoni su dali svoj doprinos“, zaključio je Mario Hezonja.
Partizan - Real - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2023
SPORT
Partizan mora da uradi u Madridu ono što niko nikada nije uspeo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala