- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Beograd će snositi troškove sahrane ubijenih đaka, zahvalnost košarkašu Luki Dončiću

© Sputnik / Lola ĐorđevićDeca pale sveće
Deca pale sveće - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2023
Pratite nas
Grad Beograd je zahvalio porodici Luke Dončića na izrazima saučešća i želji da snosi troškove sahrane poginulih đaka OŠ "Vladislav Ribnikar", uz napomenu da će, kako je ranije već dogovoreno, troškove snositi i sahrane organizovati Grad Beograd.
Grad Beograd je zahvalio porodici slovenačkog košarkaša Luke Dončić na izrazima saučešća i javno izrečenoj želji da snosi troškove sahrane poginulih đaka Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.
"Obaveštavamo javnost da je Grad Beograd, od momenta kada je gradonačelnik najavio svaku vrstu pomoći porodicama stradalih, u komunikaciji s njima i jedna od prvih stvari koja je dogovorena jesu pokrivanje svih troškova i organizacije sahrana, kao i da nadležne službe već pripremaju organizacione detalje u vezi sa sahranom", navedeno je u saopštenju Gradske uprave.
Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević ističe da će porodice stradalih dobiti i druge vidove pomoći od svog grada, a da je ovo samo prva u nizu.
"Istovremeno, Grad Beograd zahvaljuje svim ljudima dobre volje, pojedincima i ustanovama iz Srbije i čitavog regiona, koji su uputili izraze iskrenog saučešća na adresu Skupštine Grada Beograda. Molimo sve dobrotvore koji su iskazali želju da pomognu, da usmere svoje donacije ka humanitarnim ustanovama u sistemu socijalne zaštite Grada Beograda. O svim daljim aktivnostima rukovodstvo Grada Beograda obaveštavaće građane redovno", naveo je Nikola Nikodijević.
Nadležne službe odvoze tela ubijenih u masakru iz OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2023
Podkast
Deca ubice su fenomen koji smo „uvezli“ | Od četvrtka do četvrtka
Dete sa mobilnim telefonom - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2023
SRBIJA
Ruski psiholog: Deca odrastaju u usamljenom i agresivnom okruženju – problem je manjak komunikacije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala