- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kralj je na kolenima – ima li snage „ranjeni“ Partizan da ga dotuče | Sputnjik sport

© Sputnik / Lola ĐorđevićŽeljko Obradović
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2023
Pratite nas
Košarkaši Partizana kreirali su svojevrsno čudo sa dva brejka protiv Reala u četvrtfinalu Evrolige, i sada ih očekuje da pred svojim navijačima, u grotlu „Beogradske arene“, ostvare pobedu i plasiraju se na fajnal-for, gde su poslednji put bili 2010. godine. Lako bi moglo da bude tenzije na parketu, zbog haosa koji je usledio posle drugog meča
Novinari sportske redakcije Sputnjika Strahinja Klisarić i Petar Milovanović razgovarali su o skandalu u Madridu, najavivši i treću utakmicu koja se igra u utorak od 20 časova i 30 minuta. Kralj je na kolenima, može li „ranjeni“ Partizan (suspendovani Panter i Lesor, povređen Egzum) da ga dokusuri?
Upravo će Strahinja biti u epicentru košarkaških dešavanja i na sajtu Sputnjika ćete moći da se informišete u realnom vremenu kakva je atmosfera u Areni i da li će uopšte biti potrebe da se igra eventualni četvrti meč.
Neizbežna tema nove epizode emisije „Sputnjik sport“ bio je i žreb za Mundobasket, gde će Srbija biti u grupi sa Portorikom, Južnim Sudanom i Kinom koju vodi bivši selektor Orlova legendarni Sale Đorđević.
- Ko je bolje prošao posle kazni zbog skandala i tuče u Madridu?
- Ko bi trebalo da odmeni suspendovanog kapitena crno-belih Kevina Pantera?
- Šta je uradio Željko Obradović posle prekida i haosa u Vizink centru?
- Kakva je prognoza Duleta Vujševića za treći meč Partizan – Real?
- Horor scenario kog mora da se čuva Partizan
- Da li će Jokić i Bogdanović biti na raspolaganju Srbiji i Pešiću na Mundobasketu?
Sputnjik sport

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković, Strahinja Klisarić i Milan Zdravković. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala