- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski trener napravio skandal u Severnoj Makedoniji

© Sputnik / Lola ĐorđevićKošarkaška lopta
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2023
Pratite nas
Neverovatne scene stižu nam iz košarkaškog šampionata Severne Makedonije. Trener MZT-a, inače Srbin Dragan Gagi Nikolić, revoltiran jednom odlukom svojih igrača ušao je na teren i tom prilikom oborio na zemlju igrača protivničkog tima Kožuva.
Tokom druge četvrtine, Nikolić je bio veoma nezadovoljan, snažno je gestikulirao i uopšte nije vodio računa kuda ide, pa je ušao na parket. Baš u tom momentu je protivnički igrač išao tom putanjom, a Nikolić ga je srušio na parket.
Srećom, igrač Kožuva prošao je bez povreda, ali je potom i sam bio izuzetno revoltiran, pa je na trenutak i nasrnuo na poznatog trenera, koji je svojim gestikulacijama ka njemu, ali i svojim igračima sprečio veći incident.
Naravno, srpski trener je isključen zbog ovog „grubog prekršaja“, ali scena koja se retko viđa na košarkaškim terenima ostaće zapisana u istoriji makedonske košarke.
Favorizovani MZT je slavio sa 83:69 i poveo u četvrtfinalu makedonskog plej-ofa sa 1:0, uz sjajnu partiju iskusnog veterana Damjana Stojanovskog koji je ubacio 29 poena.
Real Madrid, košarka - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2023
SPORT
Real zatražio od Partizana pojačane mere bezbednosti u Beogradu
*Pogledajte najnoviju epizodu Miljanovog kornera
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala