- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Drama u Moskvi sa neočekivanim raspletom – kraj za CSKA i Srbe

© Sputnik / Alekseй Maйšev / Uđi u bazu fotografijaSrpski košarkaš Nikola Milutinov – CSKA Moskva
Srpski košarkaš Nikola Milutinov – CSKA Moskva - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2023
Pratite nas
Košarkaši CSKA Moskve eliminisani su u polufinalu plej-ofa VTB lige, nakon što su posle produžetaka izgubili majstoricu od Lokomotive Kubanj rezultatom 103:100 (85:85), i to na svom terenu.
Drama u plej-ofu VTB lige s neočekivanim raspletom. Već u polufinalu ispaali su „armejci“ u čijim redovima se nalaze i dvojica srpskih reprezentativaca Nikola Milutinov i Dejan Davidovac.
Uprkos totalnoj dominaciji i čak 30 pobeda u 32 meča u regularnom delu prvenstva, CSKA je završio priču u plej-ofu, a šokirala ga je Lokomotiva iz Krasnodara usred Moskve.
Gosti su imali čak devet poena zaostatka u odlučujućoj deonici i činilo se da će CSKA rutinski da odradi posao, ali... Uspela je Lokomotiva da napravi seriju u finišu i da dođe do produžetka, posle kog je za predviđenih pet minuta šokirala Moskovljane.
U pobedničkom timu istakao se Okaro Vajt, ubacivši 21 poen, a podršku je imao od Džejlena Bredforda koji je brojao do 17.
S druge strane, Aleksej Šved je bio najefikasnij isa 22 poena, dok je Milutinov zaustavljen na 11 poena, a Davidovac je na svom kontu imao sedam poena.
Lokomotiva, u čijim redovima se nalazi bivši reprezentativac Srbije Ivan Paunić, sastaće se u finalu sa boljim iz duela Uniks - Zenit, gde će takođe majstorica, odnosno sedmi meč, odlučivati ko će biti pobednik. Taj duel zakazan je za utorak.
Serhio Ljulj - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2023
SPORT
Kako je „kraljev princ“ zamutio vodu i prošao nekažnjeno?
Košarkaš Partizana Dante Egzum - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2023
SPORT
Partizan sa najjačim oružjem napada Real
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala